גושים בכבד בעקבות mri שדיים

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

09/07/2018 | 10:41 | מאת: גלית

בבדיקת mri של השדיים שעשיתי לפני שבועיים קיבלתי אתמול תשובות הכל היה תקין בשד אבל רשמו הערת לוואי נצפו מס גושים בכבד עד לגודל של 24 ממ מה זה יכול להיות נכנסתי ממש לחרדה רצינית רשמו המשך בדיקות וקולורציה...וזה בכללmri שדיים,אני ממש בחרדות מזהה ויש לי תור ר בסופש לרופא

MRI שדיים הוא לא בדיקה המיועדת לאפיון הממצאים בכבד. מומלץ בשלב ראשון על ביצוע סונאר מכוון לכבד כדי לאפייין את הממצאים שכן הממצאים יכולים להיות שפירים

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול