פיענוח בדיקות להפטיטיס b

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

27/03/2018 | 13:07 | מאת: מיכאל

שלום אני בן 43. לפני כ 27 שנים חליתי בצהבת. עכשיו בבדיקות דם קיבלתי תוצאות : HBsAb undetected HBcAg negative HBcoreAb positive HBeAb positive אודה על הפענוח והמלצות. האם יש צורך בחיסון?

אכן ישנה חשיפה בעבר אבל הבדיקה בכי חשוב במצב זה הינה HBsAg שאת תשובתה לא ציינת

02/04/2018 | 09:08 | מאת: מיכאל

שלום HBSAG שלילי בשנת 2008 היו נוגדנים כ 50 וכעת אין. האם אני צריך לקבל חיסון? האם יכול להדביק? האם אני מחשב לנשא של הוירוס? אשמח לתשובתך

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול