אולטראסאונד בטן עליונה פיענוח

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

22/03/2018 | 17:11 | מאת: מיכל

הי לפני כשנה באולטרא סאונד שעשיתי התגלה במקרה מוקד היפואקוי מעוגל בקוטר 2וחצי סמ הרופא ביקש שאחזור על האולטרא סאונד אחרי שנה אתמול עשיתי בדיקה חוזרת שבה הודגם אותו ממצא שנשאר באותו הגודל;שניים וחצי סנטימטר ודבר נוסף שכתוב הוא שהכבד בעל מרקם מעט בלתי אחיד;דבר שבבדיקה הקודמת לא הוזכר. לא היתה שום המלצה להמשך מעקב. רציתי לדעת מה זה אומר,ואם יש סיבה לדאגה תודה רבה

22/03/2018 | 18:27 | מאת: מיכל

הממצא התכלה בכבד

תלוי למה נעשה הסונר מלחתכילה ומה המחלות רקע וכו לגבי הממצא בכבד מדובר על ממצא שפיר

02/04/2018 | 09:55 | מאת: מיכל

האולטרא סאונד נעשה עקב מעי רגיז. במקרה התגלה הממצא בכבד. חוץ מזה לא ידוע על מחלות אחרות. הכולסטרול שלי תקין ואני מאוד רזה, עושה ספורט,האם למרות זאת יכול להיות שהכבד שלי קצת שומני ולכן זה נראה כך באולטראסאונד?

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול