אכינצאה

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

08/01/2018 | 13:17 | מאת: חסוי

שלום, אני נוטל סירופ סמבוק פלוס של לייף מדי יום. יש בסירופ זה אכינצאה, פרופוליס, סמבוק שחור וויטמין C. קראתי באינטרנט ש"קיימים דיווחים בספרות הרפואית על כך שנטילה יומית רצופה של אכינצאה לאורך זמן (מעל 8 שבועות) גרמה לפגיעה כלייתית ופגיעה בכבד. יש לנקוט משנה זהירות כאשר מדובר בחולי אסתמה ובחולים בנזלת אלרגית." האם יש אמת בדבר? מה הד"ר ממליץ לי? תודה מראש.

רופא ממליץ על תרופות לפי מחלות והצורך בטיפולים בהם כל אדם בוחא מה עושה ומה מנסה בחייו בהצלחה

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול