חשש לצהבת b אנא תשובה בהקדם

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

01/01/2018 | 11:00 | מאת: בר

שלום, אשמח לשמוע את התרשמותך מהנתונים הבאים : Hepatitis Bc Ab tot=neg Hepatitis Be Ag = neg Hepatitis Be Ab= neg Hepatitis Bs Ab =neg 0.6 Hepatitis Bc Igm= neg Hepatitis Bs Ag =יצא בפעם הראשונה חיובי ורמת אנטיגן נמוכה כתוב בהערה. ועכשיו ממתינה לתוצאה של הערך הזה מבדיקה שנייה. עכשיו גיליתי הריון חודש שני. מה הסכנות? תודה מראש!

03/01/2018 | 16:16 | מאת: בר

המשך לתוצאות בדיקת דם: Hepatitis bs ag -חיובי.הערה רמת אנטיגן נמוכה. (הערך היחיד שיצא חיובי) Hbsag confirmatory-not confirmed Hbv Quantitative Pcr- Dna not detecte

שיהיה בשעה טובה - אין הפטיטיס

08/01/2018 | 21:42 | מאת: בר

שלום, תודה רבה על תשובתך. רופא משפחה שלי התקשר אליי וביקש שאלך להתייעצות עם הבדיקות דם גם אצל מומחה מחלות כבד וגם לזיהומולוג. למען האמת קצת הלחיץ אותי. האם לדעתך עליי לעשות בדיקות נוספות? האם אכן יש סיכון להריון עקב הערך שיצא חיובי? תודה מראש

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול