גלאוקומה וספורט

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

26/03/2014 | 21:10 | מאת: נורית

שלום פרופ מלמד! ראשית, גילוי נאות, התייעצתי איתך ואף טופלתי במרפאתך. השאלה שלי ( ששכחתי לשאול כשביקרתי במרפאתך) מהי ההמלצה שלך לגבי ספורט וגלאוקומה. לפני ההתקפים של גלאוקומה סגורת זווית בשתי העיניים נהגתי להתעמל 5 ימים בשבוע, שלושה ימים באימון משולב( אירובי ואנארובי) למתקדמים ( לא מתון) ויומיים נוספים בהליכה וריצה. מאז ההתקפים ושלל הטיפולים והאשפוז שעברתי שמעתי דעות שונות לגבי השילוב של גלאוקומה וספורט. רציתי מאוד לחזור לשגרת האימונים אבל די נבהלתי ממה ששמעתי. האם מותר להתעמל ואם כן איזה סוג של אימון מומלץ וכמה אם בכלל, מותר? בברכה ובתודה מראש נורית

27/03/2014 | 07:07 | מאת: פרופ' שלמה מלמד

נורית, אין כל מניעה לכל סוג של ספורט. את יכולה לחזור בשקט לשגרת האימונים שלך. פרופ. מלמד 09-9504340

27/03/2014 | 13:30 | מאת: נורית

תודה רבה פרופ מלמד. עזרת לי מאוד!!!!

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות