טיםות קוסופט ללא חומר משמר

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

23/11/2020 | 12:36 | מאת: שוש

שלום, בת 50. לפני מס חודשים אובחנתי עם לחץ עיני. התחלתי שימוש בטיפות cosopt שאכן מורידות את הלחץ אל הרף הרצוי. אולם שורפות לי בעיניים והעיניים לעיתים אדומות. קיימות טיפות אלו ללא חומר משמר. אני מעוניינת להשתמש בהן ויש לי מרשם לכך מאת הרופאה. אולם הו אינן בסל התרופות ולכן אינן בארץ. איך אני יכולה להשיג אותן באופן פרטי ולהביאן לארץ?

שוש שלום, תנסי בקונספט. בכל מקרה ברוב המקרים הבעיה היא לא בחומר המשמר אלא בחומר פעיל. אבל תנסי. בריאות שלמה

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות