מה ההבדל בין לייזר SLT או ALT

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

26/09/2020 | 11:18 | מאת: אנט

הומלץ על לייזר להורדת לחץ תוך עיני לקרוב משפחה שאני מלווה.קיבל הפניה ללייזר 'ארגון' במרפאת עיניים באיכילוב. מנסים להבין במה מדובר, הבנו שקיים ALT - ישן יותר, ו SLT - חדש יותר. האם SLT קיים רק בפרטי או גם בסל הבריאות? האם SLT מדוייק יותר מ ALT? האם SLT מצלק פחות? מאפשר חזרה על טיפולים? תודה ושנה טובה

אנט שלום, מבחינת התוצאות שני הלייזרים שוים. SLT קיים גם בציבורי צריך לברר היכן. מקובל לחשוב שניתן לחזור על SLT אף כי זה תלוי וכל מקרה לגופו של עיניין. בריאות שלמה

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות