מה הסיבה לכך שלא ניתן לעשות ניתוח גלאקומה למי שנטל טיפות עיניים ללחץ

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

20/06/2020 | 20:28 | מאת: שוש

שלןם, בת 50, נבנתי מרופא מומחה לעיניים שביקרתי אצלו, שאחת מתופעות הלוואי של הטיפות להורדת לחץ תוך עיני היא שלא ניתן לבצע את הניתוח למניעת עיוורון. האםתוכלי להסביר, מה בדיוק הפגיעה שגורמת לכך.

שוש שלום רב, אין מושג כזה ניתוח למניעת עיווורן. רוב ניתוחי הגלאוקומה נעשים לאנשים שלקחו טיפות להורדת הלחץ והלחץ עדיין גבוה. בכל מקרה אני מציעה שתחזרי לרופא שהסביר לך ותבררי במה מדובר. בריאות שלמה פרופ' ורבין

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות