3 שאלות לגבי לחץ תןך עייני 27

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

24/03/2020 | 03:23 | מאת: שוש

שלום, מבקשת לדעת 1. מהו לחץ עייני גבוה. האם 27 הוא לחץ מעל הנורמה בלבד או שזהו לחץ גבוה? 2. האם עלולה להיות פגיעה של ימים ?ואיזו פגיעה- טשטוש/ מרחב ראיה או משהו אחר? 3. התחלתי להשתמש בטיפות בימטופרוסט S.K. ותוך יומיים גרמו לעיניים אדומות ביותר, הופעת נימים דקים רבים ועפעפיים אדומים וכהות מתחת לעפעף תחתון. האם להפסיק השימוש ולהמתין ותור לרופא או להמשיך?

שוש שלום, לחץ 27 הוא לחץ גבוה. בהתאם לפרמטרים נוספים מחליטים על הטיפול. טיפות בימטרופרוסט הם טיפות שיכולות לגרום לתגובה אלרגית וייתכן שזה מה שקרה אצלך. עלייך להיבדק אצל רופא עיניים. בריאות שלמה.

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות