טיפות טרבתן האם ניתן ליטול פעם ביומיים

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

23/03/2020 | 12:35 | מאת: עופר

שלום רב, אני שואל עבור אמי, סובלת מלחץ תוך עיני מזה מספר שנים ומטופלת בטרבתן, אציין כי מיום שהחלה הטיפול הלחץ תמיד היה מאוזן ותקין. אמי אינה מצליחה לטפטף לעצמה ועל כן תמיד מישהו מהילדים מגיע לסייע. בשל המצב אנו חוששים מאוד להגיע אליה ועל כן החלטנו להגיע פעם ביומיים גם במחיר שהלחץ בעיניים יעלה מעט. השאלה אם יש נזק פוטנציאלי בשימוש בטיפות אלו יום כן יום לא? וכן האם ניתן להפסיק טיפול לפרק זמן של שבוע שבועיים? אנו בכל מקרה מגיעים מדי יומיים להביא לאמי מצרכים כך שאם ניתן להמשיך במתכונת של יום כל יום לא זה גם כן יעזור. תודה רבה על העזרה והרבה בריאות לכולם. עופר

עופר שלום, במידה והטיפול לא יינתנו מידי יום הלחץ ייתכן והלחץ יעלה . את זה אתה בטח מבין. לחץ גבוה יכול לגרום לנזק לעצב הראיה. אינני יודעת האם יש לאימך כבר נזק או לא. בריאות שלמה

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות