שימוש ממושך באף-אם-אל ליקויפילם

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

22/01/2020 | 07:54 | מאת: יעל

שלום, בעקבות פיתוח אלרגיה לעדשות רופא עיניים המליץ לי לקחת אף אם אל (בשילוב עם רילסטט) למשך 30 יום. התחלתי את הטיפול לפני שלושה שבועות. אני מוטרדת מתופעות הלוואי של התרופה (לחץ תוך עיני מוגבר) ורוצה לדעת עד כמה זה שכיח? האם ניתן להפסיק את הטיפול? והאם יש צורך במעקב נוסף?

יעל שלום רב, בד"כ אין בעיה לקחת FML לחודש. אם להמשיך או לקחת משהו אחר- את צריכה לחזור לרופא שלך ובהתאם לפרמטרים מיקצועיים שונים הוא יחליט כיצד להמשיך. בריאות שלמה, פרופ' ורבין

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות