החרפת אסתמה בשמוש בגלאוטן

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

09/08/2019 | 12:44 | מאת: שלום

שלום. אני לוקח שתי שאיפות ביום של סרטייד 250/50. מאוזן לגמרי ולא סובל כלל מבעיות נשימה. לאחרונה, כתוצאה מעליית הלחץ(22 ו 24) החילותי לקחת טיפת גלאוטן ביום בכל עין. כתוצאה מכך התחילה לי מועקה בנשימה ואני מוצא את עצמי נאלץ להשתמש מידי פעם בונטולין. האם יש תרופה אחרת שלא משפיעה על הנשימה?

שלום שלום רב, גלאוטן לא אמורה להשפיע על הנשימה אך אם בעיות הנשימה שלך הוחרפו לאחרונה אני מציעה שתחזור לרוםא העיניים שלך. רק הוא יכול לרשום תרופה אחרת להורדת הלחץ התוך עיני. בריאות שלמה. פרופ רובין

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות