מתאזולאמיד (Methazolamide)

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

27/03/2019 | 16:06 | מאת: עופר

שלום לאחרונה הלחץ התוך עייני עלה אצלי מרמה של 13 משוקלל לרמה של 18 משוקללת והמליצו שאקח כדור מתאזולאמיד (Methazolamide) זאת בנוסף לטיפות קסלטן , אזרגה ואלפאגן שאני כבר לוקח. אבקש להבין מה המשמעויות של הכדורים? תופעות לוואי? סיכון? הבנתי שלא טוב לקחת אותם לאורך זמן? אשמח להמלצה והכוונה נוספת. תודה רבה

עופר שלום רב.מתאזולאמיד היא תרופה שנמצאת בשימוש שנים רבות. יש לה תופעות לוואי שכוללות כאבי בטן, ירידה במשקל, ירדה בתפקוד ובמצב רוח ועוד רבות. על הכל אתה יכול לקרוא באלון לצרכן. יש אנשים שלוקחים אותה לאורך זמן במידה ואין להם ת. לוואי. יחד עם זאת כדאי לבחון עם הרופא המטפל שלך אלטרנטיבות טיפוליות. מאחלת לך בריאות שלמה. פרופ' ורבין חני

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות