תוצאת בדיקה לא ברורה נויראופטלמולוג

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

17/09/2018 | 23:20 | מאת: מיה

שלו רב דר בת 26 עברתי היום בדיקת עיניים אצל נוירואופטלמולוג עם הרחבת אישונים ולחץ תוך עייני תקין ראיה 6/6 בשתי העיניים והופניתי לשדה ראיה כי היה לי פעם דלקת בעצב הראיה של עין ימין אז עושים ליתר בטחון . בסיכום של הרופא נכתב שהכל תקין אבל באישון ימין רשום "אולי אטרופיה נקודתית" . למה הכוונה ? האם עין ימין עומדת לקבל עיוורון עם השנים ?? למה הרופא לא אמר לי את האבחנה ורק הסתפק בלרשום אותה ? אציין שבחצי שנה האחרונה נבדקתי על ידי 3 רופאי עיניים ללא הרחבת אישונים והכל היה תקין מבחינתם !

שלום רב. מדובר כנראה בממצא לא משמעותי מבחינה רפואית ולכן הסיכום הוא בדיקה תקינה.

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות