טשטוש בראייה וכאב ראש

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

26/04/2018 | 19:51 | מאת: רועי

לפני כחודשיים הייתי אצל רופא עיניים והיה לי חשד לגלאוקומה ועשיתי בדיקת oct ובדיקת שדה ראייה שיצאו תקינות גם בדיקת לחץ תוך עיני שיצאה תקינה , הרופא אמר שכל הבדיקות תקינות. לא מזמן התחילו לי כאבי ראש בצד ימין ואני רואה קצת מטושטש והעין היא אדומה. חשוב לציין שיש לי דלקת הלחמית , השאלה אם כאב הראש זה סימן על עליית לחץ תוך עיני גבוה? והאם הטשטוש ראייה נגרם כתוצאה מדלקת עיניים?

רועי שלום, כאבי ראש יכולים לנבוע מסיבות רבות כולל מלחץ תוך עיני גבוה. גם לטישטוש ראיה יכולות להיות סיבות רבות כולל לחץ גבוה. לפיכך אין באשפרותי לתת תשובה מהימנה ומיקצועית ללא שתיגש לבדיקת עיניים חוזרת .בהצלחה ובריאות שלמה פרופ' ורבין

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות