בהמשך לשאלתי בנוגע לשינויים OCT

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

09/07/2017 | 19:34 | מאת: מלודי

האם היית נותנת טיפול לימין כטיפול מונע ? מציינת שלפני שנה וחצי אבי לקח כדור ויאגרה .. יכול להיות שהכדור עשה לו הפרעות בזרימת הדם לעצב ? מדוע הרופא לא נותן לנו הוראה להתחיל באיזשהו טיפול ? מה הסכנות בלתת קסלטן ? מעוניינת שתבדקי את אבי האם יש אפשרות להבדק במרפאה בהקדם ? נונתנים לי תור אלייך רק בעוד חודש ..

מלודי שלום עם כל הרצון הטוב אינני יכולה ואסור לי לתת המלצות טיפוליות ללא בדיקת מטופל. פרופ' ורבין

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות