טיפות עיניים עדשות מגע

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

21/02/2017 | 21:56 | מאת: שמואל

שלום אני מטופל בטיפות קוסופט הבנתי שאסור להזליף כאשר אני מרכיב עדשות מגע. ברצוני לדעת כמה זמן לאחר ההזלפה מותר להרכיב עדשות?

שמואל שלום רב אתה יכול להרכיב עדשות מגע כשעה לאחר מתן ההזלפה בהצלחה פרופ׳ ורבין

שמואל שלום רב. רצוי לחכות כשעה עד להרכבת עדשות המגע. שים לב שטיפות לגלאוקומה גורמות ליובש בעיניים וזה עלול להפריע כאשר מרכיבים עדשות מגע. לכן רצוי להוסיף גם תחליפי דמעות ללא חומרים משמרים להקלה. בריאות שלמה. פרופ' ורבין

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות