לבקנות עינית

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

31/12/2013 | 23:23 | מאת: רם

שלום רב, מתעניין לגביי פיתרונות, מחקרים, טיפולים חדשניים שייסיעו לסובלים מלבקנות עינית לשפר את הראייה. האם יש איזושהי התפתחות, אולי השתלת תאי גזע או תרופה חדשה שתגרום לשיפור הראחיה. האם יש איזושהי התקדמות שתאפשר למקולה, מרכז הראייה, להתפתח ?

01/01/2014 | 20:41 | מאת: פרופ' דב וינברגר

עד עתה לצערי אין כל פתרון יעיל לפגיעה מקולרית מלבקנות ולכן הטיפול המקובל הוא שימוש באמצעים אופטיים לראיה לקויה

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות