סיבה להתפתחות CNV בעין

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

18/06/2020 | 22:10 | מאת: סימה

שלום, לפני כשבועיים התעוררתי עם טשטוש ראייה: ראייה בצורת גלים בעין אחת. לאחר צילום OCT ובדיקת רופא עיניים נאמר לי כי הממצא הוא CNV. אשמח לקרוא מידע אודות האבחנה. יש לציין כי אני בת 43 מאובחנת עם דלקת מפרקים ונוטלת טיפול ביולוגי: קוסנטיקס 150 מ"ג לחודש. לא ברור מה הגורם לממצא. אשמח לדעת האם יש קשר למחלת המפרקים (AS)? או שמא לטיפול הביולוגי. אגב, אני לא סוכרתית...

18/06/2020 | 22:12 | מאת: סימה

אגב, לא מרכיבה משקפיים ולא היו לי דלקות עיניים בעבר.

יכולות להיות סיבות מרובות להופעה של CNV בניהם מחלות דלקתיות שמערבות את העין ובהחלט יש לחשוב על כך עם סיפור כמו שלך ממליצה לפנות לבדיקה למומחה לאובאיטיס לבדיקה

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות