ביקורת עינים מעקב סכרת שנתית

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

04/09/2019 | 19:41 | מאת: דור

שלום, מבקשת הסבר לממצאי בדיקת עיניים מעקבשנתי, ברקע סכרת 2 מעל 10 שנים, מאוזנת בשנים האחרונות h1c 5.6 ויש תסמונת שיוגרן, היום בבדיקה נמצא ללא רטינופתיה סוכרתית פרט ל ma בודדת טמפורלית למקולה השמאלית מה המשמעות תודה

מיקרואניוריזמה יכולה להיות סימן להתחלה של שינויים של סכרת בעיניים. יש להמשיך איזון סכרת ומעקב. לעיתים המיקרואניוריזמה נעלמת בהמשך המעקב

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות