ממצאי בדיקה רופא עיניים

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

02/09/2016 | 17:05 | מאת: ציפי

שלום,שלום,אני בת 69.מרכיבה משקפיים מס. קרוב ל-6. הופניתי לבדיקת oct -באבחנה לצורך הפניה כתוב BE-לחמית שקטה, קרנית שקופה ,לשכה עו"צ,קשתית שלמה,אישון עגול מגיב. עדשה-ירוד גרעיני וקורטיקלי.PVD RE קטן.קרקעיות-דסקה תקינה שקע מרכזי 0.45, 0,65 אך יש טילט PPA בולט בשמאל.מקולה תקינה עם שנויי RPE מיופייםדיפוזיים כולל כלי דם.רשתית צמודה ללא פתולוגיה היקפית למעט Kobble Stones בהיקף תחתון RE? רציתי לברר משמעות הממצאים- מה זה- לשכה עו"צ?PVD RE? טילט? PPA?PRE? תודה

כל השינויים המתוארים קשורים לקוצר הראיה שלך ומתארים את הקף העצב, מרכז הראיה ברשתית וההקף שבכולם יש אצלך שינויים אופיניים לקוצר ראיה.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות