קטרט לתינוק בן 4 ימים

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

03/12/2013 | 23:01 | מאת: ליאור

שלום! בני בן 4 ימים בשחרור מבית החולים נאמר לנו שיש לו קטרט ב-2 העיניים הוא קטן ולא מסכן התפתחות ראיה במהלך ההריון בוצע סקר גנטי תקין,בדיקת מי שפיר תקינה. האם לקטרט יש השפעה על עוד מומים שצריך לבדוק בתינוק ולגלות אותם עכשיו ? ואיך מתמודדים עם הקטרט

חשוב מאד להיות במעקב צמוד של רופא עיניים מומחה לילדים וכדאי כבר להקדים ולשריין תור לעוד חודש. יש צורך בבדיקות דם שלדעתי כבר ערכו בבית החולים לשלילת מחלות אגירה, אדמת ומחלות מדבקות ולחפש מומים בדרכי השתן.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות