תיקון אסטמיטיזם באמצעות עדשה טורית

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

25/12/2019 | 14:22 | מאת: מור

ככל הנראה יש לי אסטגמטיזם של 4.75 בעין ימין ובכל מקרה אזדקק למשקפיים לאחר הניתוח לאור המספר בעין שמאל. מספר שאלות לגבי תיקון אסטגמטיזם באמצעות עדשות טוריות 1. באילו מקרים לא מומלץ לעשות השתלת עדשה טורית. 2. לאור הצורך לדייק מאד בהשתלת עדשה טורית ולאור האסטמטיזם הגבוה - האם לא רצוי לעשות תיקון של כל האסטגמטיזם באמצעות עדשות של משקפיים. 3. האם רצוי לצרף בנוסף להשתלת עדשה טורית גם ניתוחים שונים במישור הקרנית. תודה

מתי עדשה טורית אינה מתאימה- כשיש חשש שהקופסית של העדשה אינה יציבה, כשהאסטיגמטיזם אינו סדיר וכשהבדיקות להתאמה אינן אמינות. באסטיגמטיזם שלך תמיד עדיף לתקן בעדשה בתוך העין. איכות הראיה תהיה הטובה ביותר. אין צורך בניתוח נוסף במישור הקרנית. עם העדשה זה הכי טוב.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות