טיפול לנוקטוריה -כאשר ברקע יש בעיות עיניים

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

07/10/2018 | 21:42 | מאת: יעקב

שלום! מדובר בגבר בן 68, עבר ניתוחי ויטרקטומיה (ברקע סכיזיס) , ניתוחי קטרקט, טיפולי לייזר לפני הניתוחים וביניהם, כעת יש ממברנה בשתי העיניים ונמצא במעקב רצוף . בשנה האחרונה התחיל לקבל טיפול בטיפות duotrav להורדת לחץ תוך עיני. הלחץ כעת תקין. (אין גלאוקומה). סובל מזה שנים מנוקטוריה, כל שעתיים בלילה. על מנת לשפר את איכות החיים, רופאת המשפחה הציעה להתחיל טיפול ב Ominc Ocas 0.4. בעלון הצרכן רשום שיש להתייעץ עם רופא עיניים לקראת ניתוח קטרקט או ניתוח להורדת לחץ תוך עיני. השאלה: במצבו , למרות שלא נמצא לקראת ניתוח - האם מותר לו ליטול את התרופה לנוקטוריה במקביל לטיפול להורדת לחץ תוך עיני? התרופה היחידה הנוספת הכרונית שהוא נוטל- סטטינים 20 מ"ג. תודה!

אם ניתוח קטרקט לא עומד על הפרק אז פשוט תתחיל לקחת את האומניק. אם זה כן באופק לך להיבדק ואולי תנותח ורק אז תתחיל עם האומניק.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות