לחצים בראש...........

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

07/12/2020 | 12:42 | מאת: ס

שלום בת 46, רזה, לא עישנתי מעולם. יש לי לחצים בצד ימין של הראש מחודש אפריל, סיטי מוח תקין.הלחצים מאחורי הגולגולת ליד אפרכסת האוזן, יש גם לחץ ברקה, בגבה, בעין בלחיים וכל זה רק בצד ימין של הראש. נוירולוג אמר לי שכנראה נתפס לי משהו בצוואר, בשריר, אולי קרע בשריר, אולי עצב לחוץ ושרירים תפוסים יותר מידי יכולים לגרום ללחץ בעצב. שאין מה לעשות עם זה וגם לדיסקים ולניוונים אין מה לעשות, משהו שנתפס בין הגולגולת לצוואר, איזור אוקציפטל, בחיבור בין שרירי הצוואר לגוגלולת , בעיה צווארית או שרירית ואם זה חד צדדי זה צוואר. וזה באמת רק בצד ימין. ושאולי זה בעמוד השדרה הצווארי. אם לא כואב לי עמוד השדרה למעלה זה עדיין יכול להיות זה? שני נוירולגים לא שלחו לMRI ונוירולוג פרטי כן שלח אך עדיין לא עשיתי. הוא גם המליץ על מגנזיום להרפיית השרירים. ההתקפים באים בגלים,גם בלילה וגם בבוקר, יום כן יומיים לא. לאחרונה הם מופיעים כל יום, האם 9 חודשים לבעיה שלי זה הרבה זמן וזה כבר היה צריך לעבור?

במסגרת שאלה בפורום לא ניתן לאבחן מה הבעיה שמטרידה אותך. אנא מצי את הבירור הרפואי.

מנהל פורום גידולי מוח