KEPPRA לאחר תהליך רדיוכירורגיה

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

07/11/2020 | 11:09 | מאת: RUT

שלום רב, ב mir אובחן תהליך עם חלק מוצק קטן מדיאלי ומרכיב ציסטי אוקסיפיטלי מימין, חשוד למעורבות משנית. נוטלת תרופה ביולוגית אולפאריב.OLAPARIB לפני יומיים עברתי טיפול רדיוכירורגיה cGy 3200 ב-4 מנות של 800 שניתנו ב 4-ימים קיבלתי המלצה ליטול למשך חודש ימים : T. KEPPRA 500 mgx2/d Losec 20 mg, dexacort 6mg עקב תופעות הלוואי הקשות של תרופה KEPPRA, מאוד חוששת להתחיל את הטיפול עם התרופה הזאות . האם זה הכרחי לקחת את התרופה? אולי כדאי לבצע בדיקת EEG לאבחון אפילפסיה.? תודה רבה על התייחסותכם.

ברמה העקרונית- יש גישה התומכת במתן טיפול אנטיאפילפטי מניעתי. ברמה האישית- כדאי להתייעץ באופן פרטני.

מנהל פורום גידולי מוח