גידול במוח אפיפדומיה

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

17/06/2019 | 09:03 | מאת: יהודה גולד [email protected]

שלום. בני בן 41 עבר לפני כ- 40 יום ניתוח להסרת גידול בין גזע המוח למוכון . בנוסף עבר לפני שבועים נחתוח להשתלת שאנט בעקבות דליפה שלא פסקה. מאז מצבו משתפר התחיל ללכת (נעזר בהליכון) נכנס לפני 4 ימים לשיקום ראש . נ הגידול שהוסר הוא מסוג אפדיממיה . הרופא אמר לי שאין גרורות . שאלתי מה הטיפול הכי טוב מבחינת מניעת חזרת הגידול הסרטני ??? תודה

בד"כ מוסיפים טיפול קרינתי, שדה הקרינה נקבע על פי הנתונים הספציפיים של המטופל.

מנהל פורום גידולי מוח