כאב ראש ובחילות ...עזרה..

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

08/02/2018 | 21:48 | מאת: תוצר

בן 30 ללא מחלות רקע..חודש וחצי ימים סובל מכאב ראש לוחץ בקודקוק הראש ומבחילות שלא מפסיקות. הכוונה לבחילות ממש שכל רגע בא לי להקיא ביקור אצל נורולוג בדיקה תקינה מתרשם מכאב מתחי..מכל מה שקראתי באנטרנט ובפורומים כאב ראש מתחי לא מלווה בבחילה ..האם יכול להיות שמפספסים פה משהוא??

אני לא יכולה לענות לך אם "מפספסים" או לא. ישנן סיבות רבות אפשריות לתלונותיך. אם זה נמשך תחזור לרופא להערכה נוספת.

11/02/2018 | 21:00 | מאת: דן

אני בן 35 במשל חודש וחצי סלבתי מאב ראש עם בחילה שמתחילה מהבוקר, ובנוסף גם סחרחורות קלות שבאות והולכות.. בקיצור, כל התסמינים הקלאסיים של גידול מוחי... למרות זאת, רופא המשפחה לא מיהר לשלוח לנירולוג ולא ל CT מוח. רשם לי קלונקס - תרופה נוגדת חרדה. התסמינים חלפו לאחר כמה ימי שימוש. לאחר מכן הוא הפסיק לי את הקלונקס בהדרגה ועד היו כבר חצי שנה ללא תסמינים.. מתברר שאלו יכולים להיות תסמיני חרדה ולחץ נפשי מסיבות שונות (אני החלפתי עבודה חודש קודם לכן). אם גם זה לא עוזר התסמינים נמשכים, אז כדאי לבצע בדיקת הדמיה (יש אינספור סיבות בתור לפני גידול מוחי אגב, שנחשב למצב רפואי דיי נדיר..) בהצלחה

מנהל פורום גידולי מוח