דלקת בשתן

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

06/11/2008 | 12:33 | מאת: בוזה

היי, יש לי כאבים בהטלת שתן (כנראה דלקת), אני לוקחת סדורל רציתי לדעת תוך כמה זמן התרופה משפיעה ואם אפשר לקיים יחסי מין

שלום לך בוזה אני מטפלת ברפואה סינית ולכן מצרפת לך קישור למאמר שלי העוסק בדלקות בדרכי השתן - בהסתכלות סינית http://www.healthyliving.co.il/cystitis.php לגבי סדורל- להלן מידע על השימוש בה: סדורלהיא תרופה המופרשת בשתן ומשמשת כהקלה סימפטומטית של כאב, צריבה או השתנה תכופה הנובעות מגירוי יתר של רירית שלפוחית השתן עקב דלקת, טראומה, ניתוח או פעולה פולשנית כגון: הכנסת קטטר או ביצוע אנדוסקופיה. סדורל לא מטפל בדלקת עצמה אלא רק בתסמיניה, לכן במקרה של דלקת בדרכי השתן לרוב מדובר על שילוב ביחד עם טיפול אנטיביוטי. . בשילוב עם אנטיביוטיקה לטיפול בדלקת בדרכי השתן, ההמלצה לשימוש בסדורל היא עבור 2 ימי טיפול בלבד. כך שכפי שאת מבינה , צריך גם ליטול אנטיביוטיקה - כי הסדורל הינו טיפול סימפטומטי בלבד. לגבי יחסי מין כדאי להמתין עד שהמצב האקוטי - דלקתי יחלוף ואז כאשר את מקיימת יחסי מין הקפידי על היגיינה, על שתיה לפני יחסי המין, והשתנה מיד אחרי - קראי על כך במאמר שלי. בריאות שלמה מיכל שלזינגר WWW.HEALTHYLIVING.CO.IL

12/11/2008 | 23:01 | מאת: מורי

שלום שמי מור יש לי בעיה הייתי אצל רופא נשים כתוצאה מריח רע מאוד למטה והוא אמר לי שיש לי דלקת בשתן ולישתות הרבה הוא אמר לי שכניראה זה נבע מסבון היגנה אני לא יודעת מה לעשות הריח לא עובר לי וטיפה שורף לי אשמח עם תעזרי לי בפיתרון

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית