קרוהן ופוריות - כיצד ניתן לעזור

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

24/07/2016 | 20:33 | מאת: יעל

שלום אני בת 34. אובחנתי כחולת קרוהן בגיל 20. אחרי תקופה של מתח גדול בחיי בזמן השרות הצבאי. שילוב של המצב בבית + תנאי השירות בצבא. מאז סובלת מהתפרצויות של המחלה מדי פעם בתקופות מתח . נוטלת תרופות באופן קבוע - חוקנים מדי פעם + פנטזה. מאוד רוצה להרות אבל חוששת מאוד שהריון ישבש את האיזון העדין שגם כך לא תמיד יש לי. מה את מציעה. חוששת אפילו להפסיק את הגלולות תודה יעל

שלום יעל אני מבינה את החשש שלך. קרוהן היא מחלה אוטואימונית שמצבי מתח בהחלט מחמירים את הסימפטומים וההתפרצויות. מנסיוני - חשוב מאוד להגיע לאיזון עם המחלה ורגיעה לפני הכניסה להריון. ממליצה למטופלות שסובלות ממחלות אוטואימוניות ומחלות כרוניות - לשפר את המצב הבריאותי הבסיסי לפני הכניסה להריון. עושה זאת באמצעות שילוב כלים ממזרח ומערב - דיקור, צמחים , תזונה מותאמת אישית וטכניקות שונות של גוף ונפש. בכלל לפי הרפואה הסינית מומלץ לכל אשה שמעוניינת להרות "להכין את הגוף לקראת ההריון" לפחות 3 חודשים לפני כן. אשמח לסייע לך. רפואה שלמה בשורות טובות M.A. DIP AC מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות גופנפש WWW.HEALTHYU.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית