טיפולי פוריות

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

30/01/2015 | 10:32 | מאת: עינת

שלום:)אני בת 32 כרגע אני עוברת טיפולי פוריות הגענו עם בעיה אחת של בעלי תנועתיות מועטת של הזרע למרות שיש לא ילדה מהנישואים קודמים והתברר שקיימת אצלי גם בעיה בשחלות לא מצליחים לשאוף ביציות עד כמה דיקור סיני יכול לעזור לי בזה?

שלום עינת עצם העובדה שלבעלך יש ילדה בוגרת אינו מהוה "תעודת ביטוח" להמשך. ככל שעולה הגיל גם אצל גברים וגם אצל נשים חלה ירידה בפוריות (בניגוד למה שהיה מקובל לחשוב בשנים קודמות לגבי גברים). אורח החיים המערבי מאוד פוגע בבריאות הכוללת וכמובן גם בפוריות. לגבי בעית הפוריות - שילוב של דיקור, תזונה וצמחים יכול מאוד להועיל. לגבייך - אני לא ממש מבינה - האם אין זקיקים? בשורות טובות בהצלחה M.A. DIP AC מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות WWW.HEALT\LTHYU.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית