מעי רגיש + כאבי בטן וריפלוקס

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

25/12/2014 | 13:36 | מאת: ענת

שלום מיכל אני בת 32. מאז שזוכרת את עצמי סובלת מכאבי בטן. ככל שהשנים עוברות המצב מחריף. עברתי בדיקות רבות. לא נמצא משהו מיוחד. רופא הגסטרו טוען שמדובר במעי רגיז (רגיש) . שעלי לקבל את זה ולחיות עם זה. בשנים האחרונות יש לי גם ריפלוקס והרופא רשם נוגד חומציות. LOSEC קראתי על ה LOSEC שלא רצוי לקחת לזמן ממושך מבלי להיוועץ ברופא חושש מנזקים. מבינה גם שזה פוגע בספיגה של חומרים שונים מן המזון. ניסיתי כבר כל כך הרבה דברים. להוריד חלב, להוריד חיטה וכו'. אבל זה לא ממש מסתדר עד הסוף האם תוכלי לעזור לי?

שלום ענת הטיפול שהוצע לך הוא בפירוש טיפול סימפטומטי. המטרה שלי כמטפלת היא לרפא את המצב. כיצד ניתן לעשות זאת? קודם כל איסוף מדויק של כל הנתונים : אבחנה פיזית - גוף, דופק, לשון, ואבחנה רגשית. במקביל התייחסות לבדיקות מערביות - בדיקות דם ועוד.. על פי האבחון אני מתאימה טיפול מדויק - תזונה מתאימה - שילוב של תזונה סינית + תזונה על פי סוג דם + צמחים מתאימים + דיקור + טיפול גופנפש (ביואורגונומי, אייפק, פרחי באך ועוד). יש לי נסיון רב בטיפול גם במקרים מורכבים . אשמח לסייע לך בדרכך להחלמה. M.A. DIP AC מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות גופנפש WWW.HEALTHYU.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית