דיקור ואיחור

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

06/05/2014 | 18:24 | מאת: הי

שלום הלכתי למדקר המתמחה בפוריות לפי הרופאה הסינית. עשיתי 2 טיפולים. ולהפתעתי המחזור מאחר לי בשבוע (אין מצב שאני בהריון). הטיפולים נועדו לסייע לתהליך הIVF. האם ייתכן והאיחור נובע מהדיקור? תודה

שלום לך קשה לי לדעת מה השתבש במחזור שלך?? אני לא יודעת מה היה קודם? איני יודעת האם המחזור שלך היה סדיר? האם יש מחלות רקע? מהו הסינדרום שלך? מציעה להתייעץ עם המטפל. בהצלחה בשורות טובות M.A. DIP AC מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות גוף- נפש WWW.HEALTHYU.CO.IL דיקור, צמחים, אייפק, NLP, הומוטוקסיקולוגיה, תטא הילינג, פרחי באך

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית