הנקה וביוץ

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

26/02/2014 | 10:57 | מאת: חנילה

כל אופן אני בהנקה, לא מלאה, מניקה כ-5 פעמים במשך היום. מודדת חום השחר. ילדתי לפני 11 חודש ורק לפני כמעט חודש חזרה הווסת. אם אהיה מדוייקת אז ב-31 לינואר. מאז אני בודקת והחום הוא 36.2או 36.3, פעם אחת היה גם 36.4. לפני יומיים היה הפרש גדול מאוד בין ההנקות ולמחרת (אתמול) בבוקר ראיתי חום שחר גבוה יחסית- 36.5, גם בדקתי בערכת ביוץ והראה תשובה חיובית- שיש ביוץ. הבוקר בדקתי והראה ירידה. מה זה אומר עליה ויום אחריה ירידה.

שלום חנילה זה אומר שרמת ההורמונים עדיין לא יציבה, השלב הלוטאלי כנראה לא לגמרי יציב. השלב הלוטאלי הוא השלב שאחרי הביוץ, שם החום אמור להשאר גבוה עד הווסת או להמשיך כך במשך ההריון (ברפואה הסינית נחשב לשלב ה"יאנגי". אבל כמובן שלגבי מניעת הריון בשום פנים ואופן אסור להסתמך על כך. הרבה ילדים נולדו בדיוק בצורה הזו (: שלום שירלי תלוי באיכות הזרע.... זרע מאוד מאוד איכותי יכול להחזיק גם שישה ימים אבל זרע באיכות ירודה יותר יהיה הרבה פחות "פוטנטי". קשה לקבוע באופן כללי ולכן מצאת טווחים שבין 6 - 3 ימים (ייתכן גם פחות). הרבה בריאות M.A. DIP. AC מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות WWW.healthyu.co.il 052-8728526 דיקור, צמחים, אייפק, תטא הילינג, פרחי באך, דמיון מודרך, NLP

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית