ביוץ

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

18/02/2014 | 09:04 | מאת: שירלי

בוקר טוב ביום שבת טבלתי במקווה וביודעי שהשבוע יחול הביוץ שלי ע"פ כל הסימנים ביום ראשון התחלתי להרגיש מעיין דקירה בבטן התחתונה וההפרשות השתנו בהתאם וכנדרש לזמן ביוץ. שאלתי היא החל מיום ראשון אני מבצעת את הבדיקות של הסטיקים , ורואה פס חזק ולידו פס חלש, והסימנים(כאבים והפרשות מתחזקות) כך גם ביום שני וכך גם הבוקר. השאלה היא אני יכולה להיקלט בכל אחד מהימים בהם יש אפילו פס חלש, או שכבר נקלטתי? או לחכות עד שיופיע פס כהה לצד הפס הקבוע ? מבולבלת אני יודעת שזרע יכול להמתין לביצית ברחם כ-72 שעות. אבל בכל זאת רק לדעת שכיסיתי אשמח לקבל תשובה להבנה המשך שבוע נפלא

שלום שירלי קשה מאוד להסיק תשובה ברורה ומדוייקת לגבי מועד הביוץ על פי בדיקת הסטיק לבדה (כפי ששמת לב). ניתן לצרף גם סימנים נוספים - מעקב חום שחר, מעקב הפרשות (כפי שעשית) מצרפת קישור לקריאת מאמר שלי בנושא "מעקב חום שחר" http://www.healthyu.co.il/monitoring-basal-body-tempreture דרך נוספת היא לקבל מן הרופא הנחיה לבדיקת "מעקב זקיקים" - מעקב הכוונה לבדיקת אולטרה סאונד ובדיקת דם לצורך מעקב הורמונלי. -- האם כבר נקלטת? קיום יחסי מין בימים ה"מדוייקים" אינו מבטיח בוודאות קליטה להריון . הסיכויים לקליטה להריון בכל חודש הינם כ - 20%. גם כאשר הכל תקין כניסה להריון עלולה לקחת מספר חודשים. בשורות טובות M.A. DIP AC מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות גופנפש דיקור, צמחים, הומוטוקסיקולוגיה, אייפק, NLP, תטא הילינג, פרחי באך, דמיון מודרך

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית