וסת

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

06/02/2014 | 08:37 | מאת: מיכל

הי אנו מעוניינים להכנס להריון המחזורים האחרונים שלי היו: לפני שלושה חודשים ההפרש בין מחזור למחזור היה 27 יום אחריו 31 יום ועכשיו (קיבלתי אתמול) 30 יום. כיצד אדע איך לחשב אורך מחזור על מנת לדעת ממה להפחית 14 כדי למצוא את יום ביוץ שלי. החודש הרופא החליט לתת לי איקקלומין אך לא הושגה הצלחה כאמור. יש לציין שבדיקות הזרע של בעלי תקינות והפרופיל ההורמונאלי שלי תקין ואין לי שחלות פוליציסטיות, אך החליט בכל זאת לנסות מאחר ואנו מנסים כבר שנה ללא הצלחה. אשמח לקבל ממך מענה בנוגע לשתי השאלות ושיהיה סופ"ש מדהים.

שלום הכי פשוט לעשות ממוצע בין 3 המחזורים מבחינת האורך הכולל ומן המספר הזה להפחית 14 יום ואז לדעת באופן משוער מהו יום הביוץ. אבל על מנת לא "לפספס" את מועד הביוץ אני ממליצה תמיד למטופלות שלי לקחת דווקא את המחזור הקצר ביותר ולהפחית ממנו 14 וכיומיים לפני היום הזה להתחיל לקיים יחסי מין יומיום / או יום כן ויום לא, לסירוגין. בערך בטווח של שבוע ימים. לגבי איקקלומין פחוץ מומלץ – א. סכנה לציסטות ב. פגיעה ברירית הרחם (זאת למרות שפעמים רבות מצרפים גם אנדומטרין). ג. סכנה להריון מרובה עוברים. חשוב לי לצין שמנסיוני, גם כאשר הכל תקין מבחינה פיזית עדיין ישנן סיבות פיזיות – רגשיות שעלולות למנוע/ לעכב כניסה להריון. למשל - מתח רב כעסים שונים פחדים ועוד... לכן, במרפואה שלי אני משלבת שיטות גוף נפש על מנת לסייע למטופלות להרות באמצעים טבעיים. חשוב לי להתאים לכל מטופלת את הטיפול המדויק והמתאים לה . אני מאבחנת את מצבה הפיזי רגשי בכלים שלי ומתאימה לה טיפול מתאים- דיקור, צמחים / הומוטוקסיקולוגיה, פרחי באך, תטא הילינג, אייפק ועוד. אשמח לסייע לך בשורות טובות M.A. DIP AC מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות WWW.HEALTHYLIVING.CO.IL 052-8728526 דיקור, צמחים, הומוטוקסיקולוגיה, אייפק, תטא הילינג, פרחי באך, דמיון מודרך, NLP, אנתרופוסופיה

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית