חום השחר

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

25/01/2014 | 10:53 | מאת: נגה

שלום, המחזור שלי לא סדיר ואני מנסה להרות לכן אני מודדת חום בכל בוקר. לפי החודשים האחרונים המחזור שלי בממוצע הינו 40 יום. אתמול מדדתי חום והטמפ היתה נמוכה והיום היא קפצה ל36.69 האם יתכן שהתרחש ביוץ זהו היום ה11 למחזור וזה מוקדם יחסית לשאר המחזורים.. אני עוקבת אחר אופי ההפרשות ולא זיהיתי את ההפרשות החלבוניות..מה שכן בימים האחרונים יש לי תחושת צינון וחולשה בגוף, וחברה אמרה לי שלה יש ביוץ לפעמים היא מרגישה חולה. האם תחושת מחלה יכולה להיות סימן לימים הפוריים, משום שלא מצאתי על זה מידע ברשת. תודה רבה :))

שלום נגה אצל נשים שאינן מאוזנות לגמרי בהחלט יתכן מצב של "תחושת מחלה" בזמן הביוץ ו/או לפני המחזור. יכול להעיד על סטגנציה של הכבד ו/ או חוסר יאנג. בהחלט יתכן ביוץ ביום ה -11. כמובן שאת יכולה להוסיף גם מעקב זקיקים במרפאה / בדיקת ביוץ ביתית. אבל יתכן שהחודש הזה כבר היה ביוץ... בהצלחה M.A. DIP. AC מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות גופנפש דיקור,צמחים,אייפק, תטא הילינג , פרחי באך, תזונה, הומוטוקסיקולוגיה WWW.HEALTHYLIVING.CO.IL

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית