כאבי בטן לא מוסברים ובעיות מחזור

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

08/08/2013 | 00:43 | מאת: שירי

שלום מיכל אני בת 24. כבר 3 שנים סובלת מכאבי בטן איומים, בטן נפוחה וכן מדלקת כרונית (ללא חיידק ) בדרכי השתן שמלווה עם אי נוחות בנרתיק ניסיתי כבר את כל הטיפולים - תוספים: חמוציות, פרוביוטיקה. פורמולה סינית לבעיות עיכול ולבעיות בדרכי השתן. ניסיתי אפילו דיקור בקופת חולים כללית, אבל אני מרגישה שהטיפול לא היה מספיק אישי, והמטפל תמיד טיפל בכמה מטופלים במקביל וברור לי שזו בעיה. בינתיים הבעיה שלי לא נפתרה. 2 חברות שלי טופלו אצלך ומאוד המליצו אמרו לי שאת "מטפלת אחרת" האם את יכולה לסייע לי? במה שונה שיטת הטיפול שלך מזו שבקופת חולים. הרי גם את מטפלת בדיקור? תודה

שלום שירי לפי כמות התוספים, סוגי הטיפולים שציינת את בוודאי כבר מבינה שהבעיה היא לא רק פיזית. אם השורש לבעיה היה אך ורק פיזי, הטיפולים שטופלת עד היום כבר היו פותרים אותה. גם אני מגדירה את עצמי כ"מטפלת אחרת"- אני מאבחנת ומטפלת תמיד באופן הוליסטי. זאת אומרת- כל מטופלת שפונה אלי אני מקפידה מאוד על האבחון בהבט פיזי ורגשי. הנטיה היא פעמים רבות, (במיוחד כאשר מטופל פונה למטפל שמטפל במקביל במספר מטופלים בו זמנית) לטפל בסימפטומים שונים אך ורק בהבט הפיזי. מנסיוני בתחום (כ- 15 שנים...) התייחסות לבעיות באופן פיזי בלבד , אינה פותרת כלל את הסימפטומים או שרק "מרגיעה" אותם באופן זמני . המטרה שלי כמטפלת היא "לרפא" !!! על כך אני שמה דגש. לשם כך אני מתייחסת תמיד בתשאול, באבחון ובטיפול גם לפן הפיזי וגם לפן הרגשי. לשם כך אספתי כלים אבחנתיים וטיפולים רבים ומגוונים (אייפק , NLP, פרחי באך, דמיון מודרך, דיקור, צמחים ותוספים). השילוב בין הכלים השונים מניב תוצאות טיפוליות יוצאות דופן באיכותן. אשמח לסייע לך רפואה שלמה M.A. DIP. ACU מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות WWW.HEALTHYLIVING.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית