אחרי לידה - טראומת לידה וחרדות

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

06/02/2013 | 11:26 | מאת: אורית

שלום מיכל לפני חודש ילדתי את בתי הבכורה. מאוד ציפיתי ללידה. ההריון עבר מצוין. עשיתי קורס הכנה ללידה. אפילו שריינתי דולה אבל הכל השתבש. הגעתי ללידה עם צירים ללא פתיחה. לא היתה התקדמות במשך יומיים. קיבלתי זרוז. בהמשך התחילו צירים, אבל לא פתיחה טובה. כאבים איומים ותחושת מועקה ליוו אותי כל הלידה שבסוף הסתיימה כשאני באפיסת כוחות מוחלטת.התינוק נולד עם מצוקה ושתה מים מקוניאליים, כך שהיה צריך להיות באינקובטור + אנטיביוטיקה. בעצם התהליך נמשך יומיים וחצי... אני בבית עם התינוק. הכל לכאורה תקין אבל מאז שחזרתי הביתה אני סובלת מחרדות (משהו שלא היה לי לפני כן מעולם). האם ניתן לסייע ברפואה סינית? תודה אורית

שלום אורית צר לי לשמוע על חווית הלידה שלך... את סובלת מפוסט טראומה. כדאי מאוד לפנות לטיפול. חשוב מאוד שתפני מוקדם ככל האפשר לטיפול . אני משלבת טיפול ברפואה סינית לצד טיפול רגשי - NLP', אייפק ופרחי באך. טיפול טוב ישפיע בצורה חיובית על איכות החיים שלך. אל תזניחי את הטיפול בבעיה. מנסיוני , נשים שמתעכבות בקבלת טיפול לאחר לידה טראומתית חוות סבל מתמשך שמשפיע גם על הסובבים אותן. רפואה שלמה M.A. ACU מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבת התמחות בגינקולוגיה ופוריות דיקור, צמחים, תזונה, אייפק, NLP, הומוטוקסיקולוגיה, פרחי באך WWW.HEALTHYLIVING.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית