נפיחות באיזור המפשעה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

11/01/2013 | 17:52 | מאת: Dana

שלום, אני בת 20, חולת קרוהן, ולפני כשבוע וחצי התחלתי להשתמש בטבעת הוגינלית "נובה רינג". לפי כמה ימים התחלתי לחוש בנפיחות באזור המפשעה. אני לא יודעת אם זה קשור לנובה רינג או לא. הנפיחות היא בחיבור שבין הבטן התחתונה לרגל, ממש במפשעה. יש שם מעיין שתי "גולות" סימטריות בכל צד (ימין ושמאל). האם אלה השחלות? מה אני צריכה לעשות? יש לציין שהטבעת עדיין בפנים. תודה מראש על העזרה.

שלום לך דנה על מנת לברר סכנות ותופעות לוואי של אמצעי מניעה הורמונליים ממליצה לך לפנות לפורום העוסק באמצעי מניעה. פורום זה עוסק בטיפול בנשים באמצעות רפואה סינית - דגש על גינקולוגיה ופוריות. רפואה שלמה M.A. DIP. ACU מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות גוף- נפש WWW.HEALTHYLIVING.CO.IL דיקור, NLP, פרחי באך, הומוטוקסיקולוגיה, IPEC 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית