שילוב צמחים בטיפולי פוריות קונבנציונלים

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

27/09/2012 | 13:49 | מאת: נעמה

שלום, בת 37, לאחר שתי הריונות ספונטניים, שהסתיימו בניתוחים קיסרים וילדים מקסימים. לפני שנה הריון ספונטני שהסתיים בשבוע 8 בעצירת דופק. צילום רחם תקין, פרופיל הורמנלי תקין, זרע בעייתי קצת מורפולגית (2%). אי פוריות לא מוסבר... כבר שנה בטיפולי פוריות, כולל 2 מחזורי IVF ללא הצלחה. פניתי למטפלת בתחום שנתנה לי טנקטורת צמחים המכילה במיוחד את צמח הכמילריום. בנוסף פרחי בך ודיקור סביב הביוץ. האם מנסיונך אפשר לשלב בין הטיפול הזה לטיפול הפריה, או עדיף להשהות את הטיפול הקונבנציונלי לכמה חודשים ולהמשיך בטיפול שכתבתי?

שלום לך מנסיוני כדאי לתת את הזמן לטיפול אצל המטפל ברפואה משלימה. פעמים רבות המנוחה, , הרוגע , התאמת הטיפול הספציפי למטופלת עושה את כל העבודה ומצליחה לסייע בהשגת הריון טבעי ותקין. הרי כבר הרית פעמיים וילדת ילדים בריאים.... אין שום סיבה שזה לא יקרה שוב. תני לעצמך את הזמן היקר הזה. לצערי, פעמים רבות הנטיה היא לפנות לטיפולי IVF מוקדם מדי לפני שניתנה ההזדמנות להשגת הריון טבעי. במרפאה שלי נתקלתי בעשרות מקרים שבהם נשים עשו הפסקה מטיפולי IVF, טופלו אצלי באופן טבעי: צמחים, דיקור, פרחי באך, אייפק, הומוטוקסיקולוגיה ועוד והשיגו הריון טבעי. מאחלת לך בהצלחה בשורות טובות M.A. DIP. ACU מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות בדגש גוף נפש WWW.HEALTHYLIVING.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית