השתרשות

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

24/07/2012 | 11:01 | מאת: דניאלי

הי מיכל, האם יש דרך אפקטיבית ומומלצת כדי לסייע להשתרשות? לאחרונה, כפי שזה נראה, היו לי שתי התחלות (הפריה ללא השתרשות) ואני מסיקה את זה ע"פ המחזור המשתהה ורקמה מסוימת שיצאה עם הווסת. אני מטופלת בדיקור וצמחי מרפא וגם מקבלת 2 טיפול רפלקסולוגיה לפני הביוץ ו-2 טיפולי שיאצו עדין אחרי הביוץ. בהמלצת המטפל, אני שותה מיץ סלק בכל יום. משתדלת מאוד לשמור על רוגע ושלווה, שזה לא דבר מובן מאליו בחיי היומיום... בדרך כלל אני אוהבת לקום מוקדם בבוקר ולעשות ג'וגינג. האם את ממליצה לי להפסיק עם זה, עד לשלב מסוים של השתרשות? האם את ממליצה לי לקחת ימי חופש ולנוח בבית? תודה

שלום דניאלי האם יש דרך אפקטיבית ומומלצת כדי לסייע להשתרשות? את מטופלת באמצעות מגע, דיקור, וצמחים שזה מצוין. מנסיוני התייחסות לפן הנפשי הינה מאוד משמעותית ולכן אני משלבת תמיד בטיפול פרחי באך, אייפק (אבחון וטיפול פיזי- נפשי ) ודמיון מודרך.פעמים רבות נתקלתי אצל מטופלות בקונפליקטים שונים (פעמים רבות כלל לא מודעים), פחדים וסיבות נפשיות שמנעו את ההשתרשות. ההתיחסות לקונפליקטים ולמצוקות הללו סייעו לנשים להשיג הריון בריא ותקין. לאחרונה, כפי שזה נראה, היו לי שתי התחלות (הפריה ללא השתרשות) ואני מסיקה את זה ע"פ המחזור המשתהה ורקמה מסוימת שיצאה עם הווסת. אני מטופלת בדיקור וצמחי מרפא וגם מקבלת 2 טיפול רפלקסולוגיה לפני הביוץ ו-2 טיפולי שיאצו עדין אחרי הביוץ. בהמלצת המטפל, אני שותה מיץ סלק בכל יום. - חשוב ומועיל במקרים של חסר דם. משתדלת מאוד לשמור על רוגע ושלווה, שזה לא דבר מובן מאליו בחיי היומיום... כפי שציינתי - דמיון מודרך ופרחי באך מאוד מועילים בכך. בדרך כלל אני אוהבת לקום מוקדם בבוקר ולעשות ג'וגינג. האם את ממליצה לי להפסיק עם זה, עד לשלב מסוים של השתרשות? האם את ממליצה לי לקחת ימי חופש ולנוח בבית? מומלץ להוריד הילוך . הסינים מתייחסים לתקופה הראשונה מן הביוץ ועד לשלושה חודשים ראשונים בזהירות רבה (כמובן שגם בהמשך ההריון יש לנקוט זהירות ולא ניתן לעשות את כל הפעילויות הרגילות). אין צורך לקחת חופש מהחיים אבל בהחלט להוריד הילוך. בהצלחה בשורות טובות M.A. DIP ACU מיכל שלזינגר רפואה סינית, אייפק, NLP והומוטוקסיקולוגיה התמחות בגינקולוגיה ופוריות WWW.HEALTHYLIVING.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית