מחלת גרייבס ועפעפים

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

18/07/2015 | 10:26 | מאת: תומר

שלום, אני נולדתי עם תסמונת קרוזון. עברתי כתוצאה מזה 2 ניתוח ראש שהייתי קטן. גיל 3 ו-5 וחצי לפניי חצי שנה עברתי ניתוח של קידום עצמות הפנים ומילוי לחיים. אני בן 18 ויש לי את המחלה גרייבס והעיניים הבולטות יש אותו לכמה אנשים מהמשפחה שלי. העפעפים שלי ויורדות ויש לי מראה של עיניים בולטות ועיניים שנראות עייפות. הרופא משפחה לא מעוניין לשלוח אותי לרופא שמבין בבלוטת התריס. כיצד יש לטפל בזה ? והאם אחוזי הצלחה של ניתוח הם טובים ואילו תופעות לוואי יש ?

שלום תומר, שילוב בעיות מורכב! חשוב לדעת אם מצב העיניים שלך יציב מבחינת מחלת הגרייבס. אם יציב, כלומר, חלפו לפחות שנתיים מתחילת השינויים בעיניים, ואין שינויים במצב העיניים - ניתן לשקול תיקון כירורגי... דורש בדיקה מעמיקה בכל מקרה. בברכה, ד"ר בנימין שלו

20/07/2015 | 05:35 | מאת: תומר

העיניים שלי בולטות מלידה וקראתי שזה נובע מזה שהראש שלי הוא קטן בגלל זה עברתי 2 ניתוחים שהייתי קטן. באיזה איזור יש מתמחה בשביל הניתוח הכירורגי הזה שיסדרו לי את העיניים הבולטות ? כי זה משהו תורשתי יש את זה לסבתא שלי לאמא שלי ודודה שלי.

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים