ניתוח הסרת גידול מעפעף

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

10/07/2018 | 18:34 | מאת: הדס

שלום, יש לי בקרוב ניתוח להורדת ציסטה קטנה בעפעף התחתון קרוב לקנטוס המדיאלי . הרופא הסביר לי שבניתוח עצמו הוא מבצע זריקת הרדמה ולאחר מכן מסיר את הציסטה . אני קצת חוששת ולחוצה לגבי הניתוח ויש לי כמה שאלות: 1. האם במהלך הניתוח אני אראה את הניתוח עצמו ? קצת מפחיד אותי לחשוב שאני אוכל לראות את מהלך הניתוח . 2. האם אפשר אחרי ניתוח כזה לטוס לחול ? 3. האם תהיה לי צלקת ? מה משך זמן ההחלמה ? 4. האם עוד מלפני הניתוח הרופא יכול לדעת שמדובר בציסטה? תודה מראש

שלום, לא תרגישי כאב בניתוח עקב זריקת ההרדמה. לא תראי את מהלך הניתוח כי העיניים יהיו סגורות. המנתח ראה את הנגע וזיהה שמדובר בציסטה. בד״כ לא נשארת צלקת וניתן לטוס לחו״ל בתחאום עם המנתח אם יהיו תפרים להסרה. בברכה דר. שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים