התבגרות מוקדמת ילדה בת 9

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

30/07/2019 | 14:22 | מאת: נועה

פרופ' צדיק שלום, בתי בת ה 9.4 אובחנה לפני כשנה וחצי עם התבגרות מוקדמת . הנצת שדיים החלה בגיל 7.5 . בגיל 8.5 נעשו בדיקות דם , אולטראסאונד וצילום כף יד . תוצאות בדיקות הדם הן: ESTRADIOL 83 17 OH PROGESTERONE - 1.52 TSH 1.08 T4 free 19.4 LH 0.17 קטן מ FSH 3.40 PROLACTIN 135.9 Testosterone 0.3 IGF 41.11 DHEA Sulephate 0.41 CORTISOL 456 צילום כף יד : גיל עצמות 7.5 בדיקת אולטראסאונד : רירית רחם בגודל תקין 1.59 ממ שחלות גדולות לא נצפה נוזל . אנו מתגוררים בחו"ל ואני מעוניינת להגיע ארצה ולבצע בדיקות נוספות. אילו בדיקות אתה ממליץ לבצע ? מה המשמעות של שחלות גדולות? הם הם יכולות להיות ההסבר להתפתחות מינית מוקדמת. מה הטיפולים המקובלים? לצערי איני מצליחה לקבוע תור במרפאתך מפאת חוסר במענה אנושי . באילו שעות וימים אתה ממליץ להתקשר כדי לקבוע תור?

האם היא מקבלת טיפול? שחלות גדולות זו לא תשובה מקצועית צריך לתת את המדדים האמיתיים של השחלות במילימטרים בדיקות מלפני שנה אינן משקפול את המצב עכשיו התקשרי ביום ראשון או רביעי בין השעות 14:00 עד 20:00 לטלפון 039641511 ויענו לך הבדיקות הנדרשות הן גיל עצמות חדש, LH FSH ESTRADIOL

01/08/2019 | 18:21 | מאת: נועה

שלום, בתי אינה מקבלת טיפול וזו הסיבה שאנו מגיעים לביקור בארץ . אני רוצה שתעשה את כל הבדיקות הנדרשות ותקבל טיפול מתאים . מצ"ב העתק מבדיקת האולטראסאונד עם ממדי השחלות.

01/08/2019 | 18:34 | מאת: נועה

גודל שחלות 5.167 ו 3.854 cm3 ( איני מצליחה להעלות קובץ )

דיון בצורה זו אינו מעשי

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים