צילום כף יד לבת 9+ ומה הדרך להמשך בדיקות

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

24/09/2017 | 23:38 | מאת: מימי

ביתי בת 9 ושבעה חודשים והיום קיבלנו תוצאות של צילום כף יד התואם לגיל 7 ו10 חודשים. מה המשמעות וכיצד עלי להמשיך בבדיקות?

לא נתת לי שום מידע מדוע בצעו צילום, ומה הבעיה של הילדה. לכן השאלה היא לא איך להמשיך, אלא איך להתחיל את הבדיקות תשובה כתובה של מכון רנטגן אינה מספקת אף אנדוקרינולוג . אנדוקרינולוג ילדים בודק את הצילום בעצמו. כדי ליעץ צריך לדעת, אם הבעיה היא קומה נמוכה, מה גובה ההורים, מה משקל לידה, מה משך ההריון, מה גובה הילדה, מה משקלה. האם יש לה מחלה כלשהי. האם יש בעיות גופניות.

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים