ילדי בן ה 13 נמוך קומה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

23/09/2017 | 09:50 | מאת: רונית

שלום בני בן ה13.5 הוא ספורטאי מצטיין שעושה פעילות ספורטיבית מרובה, גובהו 148 ומשקלו 46.3 בגופו 6 אחוזי שומן, גיל העצמות שלו 11.5. גובה ההורים; האבא: 194, האמא : 171 גובה אחיו: 190 ( בן 18) 178(בן 15.5) מדוע לדעתך גובהו נמוך יחסית? ומתי לדעתך יגבה ועד לאיזה גובה? תודה על העזרה

23/09/2017 | 10:19 | מאת: רונית

אגב, אין לו מחסור בהורמון גדילה

כנראה שהיית אצל אנדוקרינולוג שבדק דברים רבים. פני עם כל הנתונים והנער 1) לדיאטנית שתוודא האם יש חוסרים תזונתיים 2) פני לחוות דעת נוספת מאנדוקרינולוג נוסת עם כל הנתונים: גדילה, משקל בדיקות

זה לא אתר של ניחושים. את רוצה שבלי בדיקת גרף המשקל והגובה ובלי בדיקות אנחש מה הבעיה. זה בערך כמו לצלצל למוסך ולשאול אותו האוטו עומד ליד הבית ולא נוסע, למה? אולי תזונתו של הנער אינה מספקת כדי לגדול? אולי יש בעיה בריאותית של עלו עליה? אולי מדובר בהתבגרות מאוחרת ? ועוד סיבות שונות

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים