סוכרת

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

29/01/2013 | 12:25 | מאת: nicola

מחבר: nicolaתאריך: 29/1/2013שעה: 11:42רקע: סובל מטרשת עורקים,כולסטרול,סוכרת.לאחר pvd משנת 2001 ן-cbg משנת 2006 .במצב טוב ומאוזן(ldl בין72-82 ). תרופות:גלוקומין(בוקר וערב)קרטיה,לוסק 20 ,טריטייס1.25 ,קרדילוק1.25 ,קרסטור20 . מטופל אצל ד"ר בקר מאיר ממכבי השלום בת"א.(לצערי התור אצלו רק באפריל ואין סיכוי להתייעץ איתו) הקרדיולוג שלי וד"ר בקר מעדיפים שאהיה ברמת hba1c בממוצע של 6.4-6.8 עקב ניתוח המעקפים שעברתי ולא מאוזןלחלוטין. בעקבות כך הסוכר הרגיל שלי בבדיקת צום של 12 שעות נע בין 138-148 . שמתי לב שבשנתיים וחצי האחרונים שהבדיקה המסוכררת שלי עולה לאט לאט מרמה של 6.5 עד ל7.1 בבדיקה האחרונה מלפני שבוע ,בלי ששיניתי דפוסי התנהגות.דבר זה מטריד אותי.אגב בדיקת עיניים סוכרתי וכף רגל תקינים אצלי .ד"ר בקר מעדיף שאקח גלוקומין ולא מהתרופות החדשות שקיימים לסוכרת כיוון שהוא טוען שהגלוקומין הוכיח עצמו וזו גם תרופה ששומרת על הלב לעומת התרופות החדשות שאין מספיק יידע לגביהם ויעילותם עדיין לא הוכח . שאלתי היא האם כדי עד שאגיע אליו בעוד כ-3 חוד' לקחת עוד גלוקומין מלבד השניים שאני לוקח היום?

לניקולה ערב טוב, שאלות על סכרת הם לא לפורום זה. ממליצה לפנות לפורום לאנדוקרינולוגיה, בברכה ובהצלחה ד"ר גלסברג

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים