טיפול prrt

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

16/02/2012 | 10:23 | מאת: רחל

לפני כ8 ימים עברתי בהדסה ירושלים טיפול ראשון בלוצטיום(prrt( ששוחררתי קיבלתי דף הנחיות בו נכתב כי עלי להרבות בשתיה ביומיים הראשונים לאחר הטיפול וכך אכן פעלתי יומיים שלשה לאחר הטיפול אושפזתי במח" פנימית בביח איכילוב תא" לאחר שחשתי בבלבול הזיות וירידת חום גוף ל35.8 האבחנה בביח היתה ירידת רמת הנתרן (לאחר בדיקות דם שעשו לי) כפי שידוע לכם במהלך הטיפול prrt קיבלתי גם עירוי של חומצות אמיניות כרגע מצבי משתפר אך למשל הלילה חשתי באותן תופעות כפי שהיו לי לפני האשפוז באיכילוב הזיות זיעה וירידת חום גוף כפי שנאמר לי לא אמורות להיות תופעות לוואי לprrt האם בכל זאת יתכן שמה שציינתי הוא כן חלק מתופעות לוואי בנוסף נקבע לי מועד לטיפול השני שיחול חודשיים וחצי לאחר הטיפול הראשון האם הטווח תקין כפי שנאמר לי הטווח אמור להיות כחודש וחצי בתודה מראש

רחל שלום, לאחר טיפול ב-PRRT יכולים להופיע בחילה, הקאות, לפעמים חום, הזעה, אך בד"כ רוב המטופלים עוברים את הטיפול ללא בעיות מיוחדות.כמובן שלפעמים יכולים להופיע תלונות אישיות קשורות למחלה ספציפית של אותו המטופל שעובר את הטיפול. חשוב מאוד לפני הטיפול הבא לבצע בדיקות דם כולל ספירת דם ובדיקות של תפקודי כליות, כבד, מלחים בדם ולהיות בקשר עם הרופא המטפל. בברכה, תרגישי טוב, ד"ר גרוזינסקי

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים